Not just

Annie-one

Er was eens…

Het verhaal van Annie Made It (Animate it of Animated) gaat over fantasie, helden, verre reizen, nieuwe werelden… en een doodnormaal kantoor in Groningen.

Die mensen in dat kantoor specialiseren zich in verbeelding. Een verhaal dat alleen bestaat als gesproken woorden of woorden op papier, vertalen zij naar animaties in 2D en 3D, VR en AR. Daarin is alles mogelijk, van realiteitsgetrouwe weergaves tot scenario’s die de verbeelding te boven gaan. Het is maar net wat de opdrachtgever voor ogen heeft.

Annie Made It zet haar expertise in voor bedrijfsleven, overheid, onderwijs en de mediabranche. Zo werken we aan een toekomst waarin ook complexe informatie voor meer mensen toegankelijk en begrijpelijk wordt.

Vertel ‘t met verbeelding. Dan is opeens alles mogelijk.

Annie belooft

Een verhaal met impact

Van jouw animatie is er geen tweede

Betrokkenheid, uitleg en inspraak bij elke stap

Een duidelijke en plezierige samenwerking

De Werkwijze van onze animatiestudio

Het doel van de animatie staat voorop. Wat moet de animatie voor elkaar krijgen. Is dit informeren, opvallen, ontroeren of uitleggen? Om dit doel op een efficiënte en doeltreffende manier voor elkaar te krijgen werken we volgens een vast stramien welke altijd begint met heldere afspraken over het budget, de planning en de verwachtingen. We nemen je mee in onze werkwijze, laten je stap voor stap zien wat we doen en waar het naar toe gaat. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van de status en sta je nooit voor verrassingen.

"Interesse? Neem contact op of plan direct een telefonische afspraak in!"

Meet Annie Made It

Het team van Annie Made It maakt toegankelijke (expl)animaties en video's met voice-overs. Daarvoor heeft Annie alle kennis in huis.

Afspreken? Annie-time, Annie-where

Vul ons contactformulier in of mail: info@anniemadeit.nl

0 Shares