Vertel ’t met

3d animatie

“If you can dream it, you can do it”

Walt Disney

3D animatie laten maken

Er kunnen vele redenen zijn om een 3D animatie te laten maken. De keuze voor video, motion graphics, white paper, stop motion, 2D of 3D kunnen smaakafhankelijk of puur functioneel zijn. Meestal is de keuze voor de te gebruiken techniek niet waar de vraag om bewegende content mee begint. De vorm volgt de functie. Een goede reden om voor 3D te kiezen kan zijn wanneer het gaat om:

 

Benieuwd hoe jouw verhaal met behulp van 3D animatie verteld kan worden?

3D Portfolio

3D animatie studio

Bij ons ben je aan het goede adres wanneer je opzoek bent naar een 3D animatie studio. door de complexe en tijdrovende aard van 3D animaties is het lastig om deze zelf te realiseren. Hiervoor is namelijk de juiste expertise en software nodig. Bij Annie Made It hebben wij deze kennis en programma’s in huis. Onze animatie studio helpt jou dan ook graag aan een 3D animatie die bij jouw past. Zo kan het een uitkomst zijn in de vorm van een uitlegvideo die geheel in 3D is, of wanneer je visuele 3D effecten toe wil voegen in een bestaande video. Daarnaast bieden 3D technieken een uitkomst bij het visualiseren van ruimtes en architectuur. Nog een stapje verder gaan? 3D animaties komen het beste tot hun recht wanneer je deze toepast in Virtual Reality of Augmented Reality. Zo laat je een onvergetelijke indruk achter. 

Interesse? Laat een bericht achter of plan gelijk een telefonische afspraak in.

Meet Annie Made It

Het team van Annie Made It maakt toegankelijke (expl)animaties en video's met voice-overs. Daarvoor heeft Annie alle kennis in huis.

Afspreken? Annie-time, Annie-where

Vul ons contactformulier in of mail: info@anniemadeit.nl

0 Shares