2D UITLEGANIMATIE vrouwenraad

 

De Vrouwenraad is de overkoepelende organisatie voor verenigingen die werken aan gelijke kansen voor vrouwen en mannen binnen een multiculturele samenleving. “Wij komen op voor gelijke rechten en kansen voor alle vrouwen en mannen, ongeacht hun leeftijd, afkomst, seksuele geaardheid, overtuiging, handicap of andere discriminatiegronden.” 

Storyboard

 

Om bepaalde misstanden in de samenleving on de aandacht te brengen vroeg de Vrouwenraad ons om een serie korte animaties te maken welke in de vorm van humoristische commercials vertoond zouden worden. Wij hebben samen met een scenarioschrijver uit elk verhaal 1 korte boodschap gefilterd. Deze boodschap hebben we vervolgens uitvergroot en geanimeerd.

Voor het ontwerp van de karakters en de omgevingen hebben we character designer Niels Kalk ingeschakeld. Onderstaande animatie is één van de serie van vijf. Dit deel gaat over mantelzorg.

"Interesse? We horen het graag."

Meet Annie Made It

Het team van Annie Made It maakt toegankelijke (expl)animaties en video's met voice-overs. Daarvoor heeft Annie alle kennis in huis.

Afspreken? Annie-time, Annie-where

Vul ons contactformulier in of mail: info@anniemadeit.nl