MRI

3D UITLEGANIMATIE

Vóór en met diverse opdrachtgevers maken we medische animaties voor farmaceuten, artsen en ziekenhuizen. Dit zijn animaties om patiënten op een duidelijke en niet bedreigende manier te informeren over het proces van de behandeling. Dit word gedaan middels een duidelijke visualisatie en voice-over tekst over de operatie of diagnostiek en  wat de patiënt kan verwachten na de betreffende behandeling.

Om het te animeren proces zo realistisch mogelijk te maken wordt er tijdens het maken van de storyboards en de animaties nauw contact gehouden met een gespecialiseerd arts. Elke handeling moet kloppen, de gebruikte instrumenten zijn exact de juiste en de sfeer moet vertrouwen en rust uitstralen.

Deze animaties zorgen ervoor dat de patiënt vóór de behandeling goed geïnformeerd is, begrijpt wat er zal gebeuren en met zoveel mogelijk vertrouwen de behandeling in gaat. Daarnaast geeft het de behandelend arts in een voorafgaand consult meer tijd om zich te richten op de patiënt. 

"Interesse? We horen het graag."

Meet Annie Made It

Het team van Annie Made It maakt toegankelijke (expl)animaties en video's met voice-overs. Daarvoor heeft Annie alle kennis in huis.

Afspreken? Annie-time, Annie-where

Vul ons contactformulier in of mail: info@anniemadeit.nl