Bedrijfsanimatie laten maken

Een bedrijfsanimatie is een perfecte oplossing om je bedrijf, merk of organisatie onder de aandacht te brengen bij het publiek. Annie Made It staat voor je klaar om een te gekke bedrijfsanimatie te creëren die niet snel vergeten zal worden. Van het bedenken van het concept tot het animeren van de bedrijfsvideo. Bij Annie Made It ben je aan het juiste adres.

 

Animatie laten maken

Professionele bedrijfsvideo op YouTube

Een bedrijfsanimatie is een krachtige marketing tool. Verschillende onderzoeken wijzen uit dat video de zogenoemde doorklik-ratio verhoogt. Daarnaast bekijken de meeste beslissingsbevoegden liever een video dan dat ze teksten lezen. Wanneer je dan overweegt om een video te maken, bijvoorbeeld speciaal voor Youtube, overweeg dan vooral een bedrijfsanimatie. Dit kan precies zijn wat je organisatie nodig heeft om kijkers te trekken en conversies te stimuleren.

Je business promoten met een professionele bedrijfsvideo kan gemakkelijk op het platform YouTube. Met meer dan 6 miljard kijkuren die op het platform gespendeerd worden is het dan ook een prima omgeving om je bedrijfsanimatie video onder de aandacht te brengen. Wist je bijvoorbeeld dat 50% van de executives YouTube gebruikt voor werkgerelateerde zaken? En dan 65% daarvan na afloop de website van de aanbieder van de content bezoekt? Genoeg reden dus om een professionele bedrijfsvideo te laten maken. Uiteraard helpt Annie met het realiseren van een professionele bedrijfsanimatie video.

 

Voorbeelden van bedrijfsanimaties

Bekijk de bedrijfsanimaties die Annie in opdracht van bedrijfsleven, zorg, overheid, reclamebureaus, televisie en stichtingen heeft gemaakt.
Bekijk ons portfolio

Voordelen van Animatie laten maken voor marketing doeleinden

 

 

1. Animatie houdt de aandacht vast

We hebben het allemaal al heel vaak gehoord natuurlijk, internetgebruikers hebben maar een korte aandacht spanne.

Animatie helpt om de aandacht te pakken en vast te houden. Dit is al een erg goede reden om een animatie te laten maken. Het is niet weer een man in een pak die het heeft over een missie, visie en strategie. Door een bedrijfsanimatie te laten maken los je dit probleem op een creatieve manier op.  

schets v4 – part 01-13_cropped

2. Animatie maakt moeilijk simpel

Heb jij een ingewikkeld product, dienst of bedrijfsvoering dat je graag zo simpel mogelijk in beeld wil brengen? Het gebruiken van een bedrijfsanimatie helpt je hierbij. Animatie brengt zaken namelijk in leven die met real-life content of teksten moeilijk uit te beelden zijn. Animatie kan daardoor laten zien wat anders niet gezien wordt. Denk bijvoorbeeld aan een niet tastbaar proces. 

3. Bedrijfsanimatie is leuk

Animatievideo’s hebben voor velen een sentimentele waarden. Het wordt namelijk snel geassocieerd met hun kindertijd en fijne herinneringen. Mensen houden nou eenmaal van het kijken naar tekenfilms, zelfs als ze het gaat om een zakelijk concept. Als we daarnaast ook nog eens bedenken dat een behoorlijk aandeel van de YouTube bezoekers het platform bezoeken voor entertainment, is het ineens geen slecht idee om de bedrijfsanimaties ook op een entertainende manier te creëren.

 

 

Kosten bedrijfsanimatie

Door te kiezen voor bedrijfsanimatie kies je ook automatisch voor een betaalbare vorm van een bedrijfsvideo. Zo bespaar je kosten op acteurs, een crew, de filmset en het vereiste apparatuur die bij een live-action video komen kijken. Voor een bedrijfsanimatie heb je daarentegen enkel een hoop creativiteit, de juiste skills en geschikte soft- en hardware nodig. En laat dat nou net zijn was Annie in huis heeft. Wij helpen je dan ook graag door samen na te denken over een concept dat bij jouw bedrijf past. Vervolgens zetten wij dit concept om in een toffe bedrijfsanimatie. Bedrijf animaties komen in allerlei vormen, stijlen en uiteraard videolengtes. Daarom hanteren wij geen vast prijskaartje, maar bieden wij maatwerk met een prijs die daarbij past. Neem dus gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsanimatie laten maken door Annie Made It

Een professionele bedrijfsanimatie maken is een behoorlijke klus. Dit is dan ook de reden waarom veel organisaties er voor kiezen om het uit te laten besteden aan experts op het gebied van animatie. Annie Made It is zo’n partij die jou hiermee kan helpen. Tijdens een kennismakingsgesprek schetsen we een beeld van jouw bedrijf en bespreken we uiteraard de wensen en mogelijkheden voor de bedrijfsanimatie. Hierbij is het belangrijk dat een een doel voor de animatie opgezet wordt. Is het bijvoorbeeld de bedoeling dat de animatie informerend is, opvalt of wil je iets uitleggen? Wanneer hier een duidelijk beeld van is maken we afspraken over het budget, de planning en wederzijdse verwachtingen. Zodra wij beginnen zijn aan het project nemen we je stap voor stap mee in het proces. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en ben je altijd op de hoogte voor de voortgang.

Meet Annie Made It

Het team van Annie Made It maakt toegankelijke (expl)animaties en video's met voice-overs. Daarvoor heeft Annie alle kennis in huis.

Afspreken? Annie-time, Annie-where

Vul ons contactformulier in of mail: info@anniemadeit.nl

0 Shares