1 maart 2019

Een nieuwe website!

Credits….

Waarom het toch ook altijd zo moeilijk blijft om hard te werken aan al die dingen die wel nodig zijn maar niet dírect te maken hebben met dat wat je eigenlijk wilt en móet doen, namelijk het animeren en illustreren voor je opdrachtgevers..

Éen zo’n ding is de website. Daar valt altijd wel wat aan te doen. Is het niet het bijhouden van je portfolio dan wel het werken aan je s.e.o., het aanpassen van foto’s van medewerkers of stagiairs, het schrijven en toevoegen van een blog of een nieuwsbericht, en-zo-voorts..

En dan zijn er nog van die momenten dat je echt toe bent aan eindelijk een goede degelijke stijlvolle nieuwe site. Dat is dus écht een project en in ons geval hebben we de keuze gemaakt om dat zoveel mogelijk uit te besteden. Nu verkeren wij in de gelukkige positie dat onze buren werkelijk geweldige websites kunnen maken. Die buren dat zijn Berthjan en Anthonie van Bureau Voorkant  en Stefan van Friendlyweb. Wij werken al erg veel samen en de keuze om dit gezamenlijk op te pakken was dan ook geen moeilijke. Het design door Berthjan, strategie sessies werden begeleidt door Anthonie, de techniek werd gedaan door Stefan, de teksten werden grotendeels (alleen alle echt goede teksten) geschreven door Kirsten Sikkema van Bureau Kurk en onze showreel is gemaakt door Arnoud van National Spark.

 

Dankzij al deze mensen staat ie er! dus bij deze; onze dank!

 

 

Meet Annie Made It

Het team van Annie Made It maakt toegankelijke (expl)animaties en video's met voice-overs. Daarvoor heeft Annie alle kennis in huis.

Afspreken? Annie-time, Annie-where